Bezlepkové halušky môžeme rovnako ako cestoviny podávať ako hlavný chod alebo prílohu na slovenský a taliansky spôsob. Výhodou balenia nokov sú 2 samostatné vaničky po 250g.
Zloženie: Ryžová múka 60%, voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervant: sorban draselný.
Výživové údaje:
Upzornenie: Bezlepkové potraviny sú vhodné najmä pre konzumentov s intoleranciou lepku.
Návod na prípravu: Noky vhoďte do vriacej osolenej vody. Po vyplávaní na povrch vyčkajte 2 minúty, sceďte a servírujte s vašou obľúbenou omáčkou.
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do 25 °C. Po otvorení uchovajte v chladničke a spotrebujte do 3 dní.
Obsah: 500 g
Krajina pôvodu: Taliansko