Bezvaječné, ryžové cestoviny z čerstvo namletých, bielych ryžových zŕn. Sú obľúbenou a vhodnou súčasťou racionálnej výživy, pre ľudí citlivých na lepok, vegetariánov aj vegánov. Sú dobrým zdrojom železa, vápnika a sacharidov, ktoré naše telo dokáže ľahko premeniť na energiu. Okrem iného majú nízky podiel tuku! Ich príprava je veľmi rýchla a bezproblémová. Možno ich použiť ako prílohu, hlavné jedlo, súčasť šalátov alebo polievok.
Zloženie: Ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ.
Výživové údaje:
Upozornenie: Neobsahujú lepok, cholesterol, konzervačné látky, umelé farbivá ani suroviny živočíšneho pôvodu.
Návod na prípravu: 1 liter osolenej vody priveďte k varu. Pridajte 100 g cestovín, lyžičku oleja a za občasného miešania varte po dobu 4-5 minút. Po uvarení vodu sceďte, dôkladne cestoviny prepláchnite studenou vodou (zabránite ich rozvareniu) a nechajte odkvapkať. Pred servírovaním odporúčame zmiešať s troškou rastlinného oleja.
Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.
Obsah: 300 g
Krajina pôvodu: Vietnam