Červená šošovica je prirodzene bezlepková potravina. Po olúpaní hnedozelenej šupky má táto šošovica červené zafarbenie. Pri výrobe týchto cestovín je použitá múka zo zŕn lúpanej červenej šošovice v bio kvalite, doplnená je bio hrachovým proteínom a vodou. Cestoviny sú energeticky bohaté, výživné na bielkoviny a ľahko stráviteľné. Sú vhodné na prípravu rôznych druhov šalátov i ako príloha.
Zloženie: Múka z červenej šošovice 88%, hrachový proteín 12%, voda. Suroviny pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva.
Výživové hodnoty:
Upozornenie: Alergény: môže obsahovať stopy lepku a to podľa platnej legislatívy max. 20 mg / kg.
Návod na prípravu: 100g cestovín vložíme do 1l mierne osolenej vriacej vody a za občasného miešania varíme na miernom ohni cca 6-8 min. Uvarené cestoviny scedíme a po prepláchnutí studenou vodou podávame.
Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo EÚ/ mimo EÚ