Bio vanilkový cukor sa používa ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov. Môžete ním posypať koláče, palacinky alebo kaše. Na posypanie múčnikov zmiešajte obsah vrecka so siedmimi lyžicami práškového cukru.
Bio výrobok českej firmy s viac ako 100 ročnou tradíciou.
ZLOŽENIE
/Bio trstinový cukor, bio bourbon vanilka (min.1,5%).
Výrobok sa vyrába v závode, ktorý spracováva pšeničnú múku, sušené mlieko a sušené vajcia.
Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec.
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g:
- Energia 1692 kJ / 398 kcal
- Tuky 0,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 98,9 g z toho cukry 98 g
- Bielkoviny 0,1 g
- Soľ 0,01 g