Jačmenné krúpy (veľké) bio. Sú vhodné do polievok, nátierok, šalátov, na zapekanie, dusenie i ako príloha.
Zloženie: jačmenné krúpy z ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez konzervačných látok a umelých farbív. Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: Pred prípravou krúpy prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, osolíme, pridáme kvapku oleja a varíme pod pokrievkou bez miešania. Po 20-30 minútach je zrno chrumkavé, po 50 minútach je mäkké a vhodné do nátierok a nákypov. Po uvarení necháme 5 minút dôjsť.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%.
Obsah: 500 g
Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo EÚ