Ryža s dlhými, špicatými zrniečkami v biokvalite. Natural znamená, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. V českej kuchyni je to veľmi obľúbený typ ryže. Pri správnej príprave sa nelepí.
Pri ryži s názvom natural je potrebné počítať s trochu dlhším časom prípravy. Natural ryža vám to ale vynahradí rýchlejším pocitom zasýtenia.
Použitie:
Príloha - ryžu možno využiť ako prílohu ku slaným zeleninovým a mäsovým pokrmom.
Rizoto - klasickým spôsobom môžete ryžu zmiešať so zeleninou a korením podľa ľubovôle.
Vyprážaná ryža - po uvarení môžete ryžu na väčšom množstve oleja spoločne so zeleninou smažiť asi 2 minúty, nakoniec pridajte rozmiešané vajíčka a krátko dosmažte, stačí už len korením dochutiť.
Ryžový šalát - ryžu po vychladnutí zmiešajte podľa fantázie s rôznymi ingredienciami, my odporúčame varené fazuľové struky, vlašské orechy, restovanú cibuľku a šampiňóny, nakoniec zasypte čerstvou petržlenovou vňaťou a zalejte zálievkou z octu, horčice a oleja.
Obsah: 500 g
Zloženie: Ryža dlhozrnná *. Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, škrupinových plodov a sezamu.