Pohánkový bulgur sa vyrába z pohánkových krúp, ktoré sa najskôr čiastočne uvaria, potom následne vysušia a nakoniec natrhajú na menšie kúsky. Po uvarení zostáva sypký, jednotlivé zrniečka sa nelepia ako pri pohánke lámanke. Pohánkový bulgur má jemne orieškovú chuť a nevyžaduje dlhý čas varenia. Výborne sa hodí na prípravu rizota alebo do osviežujúcich šalátov s bylinkami.
Zloženie: Pohánka lúpaná. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje:
Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku.
Návod na prípravu: Varte v 2,5 násobnom množstve mierne osolenej vody 7 minút, nechajte dôjsť pod pokrievkou 10 minút.
Skladovanie: Pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Nemecko