Šťavnaté kúsky kuracieho mäsa s cibuľkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohom tvoria výdatné jedlo, na ktorom si pochutnáte doma aj v prírode.
Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu.
Naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote. Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Zloženie: Kuracie mäso (33 %), bravčová klobása (brav. mäso 86 %, voda, zemiakov. škrob, soľ, bravčový proteín, korenie), hydinový vývar (voda, hydinové mäso a kosti), cibuľa, údená slanina (brav. masť), ryžová múka, kukuričná múka, tvaroh, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), repkový olej, soľ kamenná, paprika mletá, korenie.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez lepku a bez pridaných konzervantov.
Návod na prípravu: Produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované. Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena). Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier. Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min. Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.
Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Jedlo môžete skladovať až 10 rokov.
Obsah: 600 g / 2 porcie
Krajina pôvodu: Česká republika