Miso pasta je tradičné dochucovadlo japonskej kuchyne. Táto fermentovaná vyzretá pasta zo sójových bôbov a ryže je vhodná do polievok, omáčok, marinád, cestovín a pod. Jedná sa o jemne slané korenie, ktoré je veľmi výživné, obsahuje enzýmy, vitamíny a bielkoviny. Miso pasta neobsahuje žiadne prísady ani farbivá.
Zloženie: Ryža natural BIO (37,8%), sójové bôby BIO (35,1%), pitná voda, morská soľ, koji.
Výživové údaje:
Upozornenie: Obsahuje alergén sóju.
Návod na prípravu: Miso je vhodné nevariť, ale pridávať až na konci varenia, aby sme neznehodnotili enzýmy a ďalšie prospešné látky, ktoré miso obsahuje.
Skladovanie: Skladujte v suchu a v chlade. Po otvorení skladujte pri teplote do 10 °C.
Obsah: 200 g
Krajina pôvodu: Česká republika