Pred použitím je vhodné rascu opražiť. Chuť rímskej rasce je výrazná, prenikavá, veľmi korenistá. Ideálna pri príprave indyckých či arabských jedál.
Návod na prípravu: Všestranné použitie v kuchyni. Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Zloženie: Rasca rímska celá
Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. U citlivých osôb možnosť fotosenzibilizácie.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.