Ryžový puding s jablkom a škoricou. Rýchla a jednoduchá príprava. Bez pridaného cukru. Neobsahuje lepok a je teda vhodný pre celiatikov. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Zloženie: Bio ryžový škrob (89%), bio jablko sušené (8%), bio škorica mletá (3%).
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez lepku.
Návod na prípravu: Z 0,5 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby, pridáme jednu lyžica cukru ( cca 20 g) a privedieme do varu. Do zvyšku mlieka vysypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes vylejeme do vriaceho mlieko a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Naleje do dvoch misiek a necháme vychladnúť. Hotový puding je učený na rýchlu spotrebu.
Skladovanie: Skladujte v suchu.
Obsah: 40 g
Krajina pôvodu: Česká republika