Kvalitný jahodový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.
Použitie: domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť
pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať ovocie, čokoládu či orechy podľa ľubovôle a následne zapiecť
studené dezerty - vychladnutý puding ozdobený ovocím bude krásne vyzerať napríklad v elegantných pohárikoch, dekorujte ešte šľahačkou, strúhanou čokoládou alebo drvenými orechmi
sladká omáčka - pri príprave môžete pridať viac mlieka a urobiť z horúceho pudingu sladkú omáčku na zaliatie napríklad ovocných knedlí, buchtičiek alebo štrúdle
náplne, krémy - vychladnutý puding pripravený s menším množstvom mlieka výborne poslúži ako krém do torty alebo ako náplň do šišiek, venčekov a ďalších dezertov.
Puding sa vyrába z kukuričného škrobu, je teda bezlepkový. Obsahuje iba prírodné suroviny, teda sušené jahody, a ako farbivo sa pri výrobe využíva sušená červená repa.
Obsah: 40 g
Zloženie: Kukuričný škrob *, sušené jahody * (6%), farbivo (sušená červená repa *), prírodná jahodová aróma. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva