Passata rustica obsahuje nahrubo drvené paradajky zjemnená čerstvou bazalkou. Táto passata bola pripravená šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na slnku do červena dozretých paradajok, ktoré boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Paradajky dozreli v slnečnej Umbrii a po zbere boli rýchlo spracované. Výrobca passat totiž používa iba plody, ktoré vyrástli na jeho vlastnej ekofarme. Paradajky sa tak nemusia po zbere diaľkovo transportovať a výrobca má dokonalú kontrolu nad tým, aké plody pri výrobe používa. Po zbere sa paradajky okamžite prevezú na spracovanie, kde sú olúpané, zahriate a prepasírované cez hrubé sito. Potom sa pridá bazalka, zmes sa naplní do fľaštičiek a po uzavretí je výrobok pasterizovaný.
Zloženie: Paradajky, bazalka. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje:
Upozornenie: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
Návod na prípravu: Môžeme ju použiť namiesto paradajok do omáčok a polievok v prípade, že nám doma chýba čerstvé paradajky, alebo ak sa chceme vyhnúť ich zdĺhavému spracovaniu. Passata rustica tvoria ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok a zeleninových zmesí.
Skladovanie: Po otvorení skladujte pri teplote do 5 °C a spotrebujte do 4 dní.
Obsah: 680 g
Krajina pôvodu: Taliansko