Ideálny základ omáčok na cestoviny, paradajkovej polievky a omáčky, leča. Na Slovensku nie je používanie passat - drvených paradajok zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku, sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône paradajok než paradajkový pretlak.
Zloženie: Rozdrvené paradajky 99%, morská soľ. Paradajky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje:
Upozornenie: Vhodné pre vegánov. Bio. Bez lepku a zahusťovadiel.
Návod na prípravu: Passat tvoria ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok, zeleninových zmesí, paradajkovej polievky a omáčky, leča.
Skladovanie: Po otvorení skladujte pri teplote do 5 °C a spotrebujte do 4 dní.
Obsah: 680 g
Krajina pôvodu: Taliansko