Paradajky použité na výrobu tohto pretlaku dozreli v slnečnej Umbrii a po zbere boli rýchlo spracované. Výrobca pretlaku totiž používa iba plody, ktoré vyrástli na jeho vlastnej ekofarme. Paradajky sa tak nemusia po zbere diaľkovo transportovať a výrobca má dokonalú kontrolu nad tým, aké plody pri výrobe používa. Počas šetrnej prípravy si pretlak uchováva prírodnú chuť a vôňu. Na rozdiel od bežných pretlakov neobsahuje pridaný cukor ani zahusťovacie látky. Výrazná plná chuť je daná tým, že je pretlak dvakrát zahusťovaný a obsahuje teda viac sušiny ako Rapunzel pretlak v skle (28% oproti 22%).
Zloženie: Paradajky z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsah sušiny 28%.
Výživové údaje:
Upozornenie: Výrobok neobsahuje stopy alergénov. Bio. Bez lepku. Vhodný pre vegánov.
Návod na prípravu: Paradajkový pretlak je ideálnym základom paradajkových omáčok na cestoviny, klasické paradajkové omáčky, rajské polievky a "dipy", podkladom na pizzu a súčastí marinád a zeleninových zmesí.
Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke a čo najskôr spotrebujte.
Obsah: 200 g
Krajina pôvodu: Taliansko