Exotická pochúťka na prípravu japonskej polievky Miso, či na dochutenie hotových pokrmov. Mugi Miso Muso (jačmenné miso) má jemnú chuť a arómu. Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a obvykle i druhu obilia s názvom „miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Zloženie: Sójové bôby 58 %, jačmeň 29 %, morská soľ, voda, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
Výživové údaje:
Upozornenie: Obsahuje alergény: lepok a sójové bôby. Vhodné pre vegánov. Bez pridaného cukru.
Návod na prípravu: Používa sa na dochutenie polievok, omáčiek a zeleninových pokrmov. Rozmiešajte požadované množstvo vo vlažnej vode alebo zeleninovom vývare. Miso by nemalo prejsť bodom varu a preto ho pridávajte vždy na záver varenie a pokrm nechajte pred podávaním chvíľu odstáť.
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzatvorenom obale v chladničke.
Obsah: 400 g
Krajina pôvodu: Japonsko