Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má tendenciu začať kypriť (rozkladať sa) už pri izbovej teplote. Odporúčame preto cesto vkladať do rúry a piecť čo najskôr po zapracovaní kypriaceho prášku.
Zloženie: Regulátor kyslosti vínny kameň čiže hydrogénvínan draselný, kypriaca látka jedlá sóda alebo hydrogenuhličitan sodný a bio kukuričný škrob.
Upozornenie: Bio. Vhodný pre vegánov. Neobsahuje lepok.
Návod na prípravu: Používame ho ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovín použijeme 3 lyžičky (17 g) prášku.
Skladovanie: Skladujte v suchu.
Obsah: 150 g
Krajina pôvodu: Česká republika