Kokosový cukor slúži ako lepšia náhrada klasického rafinovaného cukru. Obsahuje inulín a má nízky glykemický index (35). Je bohatý na železo, zinok, vápnik a draslík, mastné kyseliny s krátkym reťazcom a polyfenoly.
Návod na prípravu: Používa sa všade tam, kde klasický biely cukor.
Zloženie: Sušený nektár kvetov kokosových paliem. Produkt je z kontrolovaného ekologického hospodárstva.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode, ktorý spracováva obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Indonézia
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.