Jahodový džem - osvedčená klasika už od čias našich prababičiek, oživená novou a v kulinárstve ešte neprebádanou chuťou levandule. Oživte vaše koláče a sladké pokrmy alebo si len tak doprajte nevšedné raňajky. Pripravený z 50 g ovocia na 100 g, celkové množstvo cukru min. 60 g na 100 g.
Zloženie: Jahody (50 %), cukor, levanduľový macerát 5 % (lavandula angustifolia), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín.
Výživové údaje:
Upozornenie: Neobsahuje arómy a farbivá. Bez lepku.
Návod na prípravu: Určené na priamu spotrebu. Džem chutí skvelo natretý na čerstvom pečive.
Skladovanie: Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení skladujte v chlade.
Obsah: 220 g
Krajina pôvodu: Slovenská republika