Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český výrobok, ktorý má na trhu úspech už 11 rokov. Hraška neobsahuje lepok, konzervačné látky ani farbivá. Zahustíte s ňou polievky, omáčky, šťavy a ďalšie pokrmy. Môže slúžiť aj ako spojivo v cestách namiesto vajec. Je vhodná na zahusťovanie - polievky, omáčky, šťavy a ďalšie jedlá zahustíte a ochutíte touto zmesou. Náhrada vajec - do cesta alebo do zmesi na placky či zemiakové placky, v tom všetkom bude hraška dobrým spojivom. Nátierky, dresingy, omáčky - hraška pomôže pri príprave základu pre tieto pokrmy. Obaľovanie - iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra.
Zloženie: Hrach 70 %, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), cesnak, soľ s obsahom 40 % draslíka, zmes korenia.
Upozornenie: Bez lepku.
Návod na prípravu: Nie je nutné pripravovať zápražku, stačí Hrašku zmiešať s vodou a 20 minút povariť obdobne ako zápražku. Rozmiešanie Hrašky na zahusťovanie iba s vodou slúžia tiež na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. Slúži na prípravu základu nátierok, dresingov, majonéz a bešamelových omáčok na zapekanie zeleniny.
Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Česká republika