Fazuľa bango sa vyznačuje svojou tmavou farbou a výraznou veľkosťou.
Návod na prípravu: Vhodná na prípravu polievok, prívarkov, nátierok a šalátov. Pred varením fazuľu namočte do vody na niekoľko hodín, aby sa vylúhovali látky spôsobujúce nadúvanie. Následne fazuľu varte v novo napustenej vode do mäkka približne 40 minút. Po ochutení ju dovarte ešte 10-15 min.
Zloženie: Fazuľa strakatá Bango
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Ukrajina
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.