Bujónka je vhodná pre jednoduchú a rýchlu prípravu polievok, k dochuteniu omáčok, príloh (ryže, bulguru, cestovín) mäsových alebo zeleninových pokrmov. Zvýrazní konečnú chuť všetkých pokrmov a ušetrí váš čas.Použitiu sa medze nekladú.
Zloženie: Zelenina 87% (mrkva, zeler, cuketa, paradajka, cibuľa, petržlen, petržlenová vňať, cesnak), hrubozrnná morská soľ 13%, olivový olej, bobkový list.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Návod na prípravu: Jednu polievkovú lyžicu vmiešajte do približne 0,5 l vriacej vody. Krátko povarte.Z 220 g bujónky urobíte cca 4-5 l polievky.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovajte v chladničke do 7°C. Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Obsah: 220 g
Krajina pôvodu: v Českej republike