Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi, zjemnené smotanou a maslom. Produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované. Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena). Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Zloženie: Bravčové pliecko (31 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), mlieko, smotana, šampiňóny (5 %), cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, maslo, soľ kamenná, rasca, čierne korenie.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez lepku.
Návod na prípravu: Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier. Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min. Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.
Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Jedlo môžete skladovať až 10 rokov.
Obsah: 600 g
Krajina pôvodu: Česká republika