Ryžová múka sa vyrába tradičným mletím ryže. V kuchyni ponúka široké využitie v kombinácii s ďalšími typmi múk (kukuričná, pohánková). Pri príprave bezlepkových zmesí vhodných pre celiatikov zvyšuje objem a spojitosť. Má lahodnú chuť.
Zloženie: 100% zomleté zrno ryže.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bezlepková múka.
Návod na prípravu: BIO ryžová múka je vhodná na varenie a pečenie, prípravu knedlí, halušiek, cestovín, palaciniek, lievancov, zemiakových placiek. Svoje využitie nájde aj pri zahusťovaní jedál. Často sa využíva na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Obsah: 500 g
Krajina pôvodu: Maďarsko