Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice.
Výživové údaje:
Upozornenie: Obsahuje lepok.
Návod na prípravu: Bio pšeničná múka celozrnná hladká je surovina vhodná na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov, chleba, rôzneho pečiva, zákuskov a zahusťovanie pokrmov.
Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Obsah: 1 kg
Krajina pôvodu: Slovenská republika